Road kill i fiskerbyen Hirtshals

Siste påskeferieblogginnlegg i år, vi har kommet oss greit til ferjekaien og venter på båten som går litt over seks. Veldig glad det er den raske, to timer og et kvarter er overkommelig. At alle får sitte på fjordlcat’en også en fordel. Så da er vi hjemme i god tid før midnatt i alle fall!

Har vært en flott tur. Sett mye, gjort masse kjekt, slappet av. Litt tidlig ennå, men tanken på neste tur er der allerede:) Må finne fram franskleksjonene på podden nå, og drive litt intensiv repetisjon, kanskje litt spansk og! Vært kjekt på denne turen, å få skrøyd for språkkunnskaper, det nytter å øve! 🙂 Snakkes snart:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s