Så klør det i gassfoten igjen

Det tar bare EN fin dag. I dag har vi vært ute og luftet cabrioleten og solen skinner. Det er seks-sju grader. I helgen har vi snakket om påsketuren, om sommerferie, om en og annen langhelg innimellom. Autobahn’en roper… De siste to påskene har vi endt opp i vindistriktene i Østerrike, somrene har for det meste vært Frankrike og Spania, men vi har jo vært både her og der og rundt omkring… Tror kanskje Pyreneene og Nord-Spania (Euskadi/Bakserland) er av mine største favoritter, men Vest-kysten av Frankrike var også fantastisk i fjor sommer. Bourgogne ga spesielle minner i fjor, fra sykkelkrasj til 22. juli. Vi må tilbake for å få nye minner. Høydepunktet venter også:

Tour de France, for de som ikke visste det...

Bilen er i form, den er nylakkert igjen, og venter på dekoren sin. Vi har vært ekstremt uheldige med lakken, dette er tredje gang vi har fått den hellakkert. Men ellers fungerer alt helt topp. Blant annet på grunn av lakkering, har vi ikke fått brukt den så mye i vinter som vi pleier, og dette er første året vi ikke har hatt vinterdekk på.

Googletranslate på bloggen
Nytt av året, jeg har fikla med google-kode og lagt til google-translate på bloggen, slik at du kan lese den på flere språk. Fullstendig klar over at Google ikke alltid gjør alt rett, men bedre enn ingenting! 🙂 Se i menylinjen øverst.
Jeg følger med på statistikkene på bloggen, og ser at folk er innom selv om det ikke alltid skjer så mye, vi skriver sjelden når vi er hjemme. Det er jo kjekt for oss at folk har utbytte av infoen vi legger ut her, og det er bare å ta kontakt om du lurer på noe! 🙂 Lover så svare så godt vi kan!

Våren er her:) Nyt det!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s