800 km, drøyt

Vi endte i Skanderborg i går, litt trøtte. Det tar alltid litt tid å bli vant til livet på veien igjen. I dag har vi til gjengjeld tatt det igjen, og er i Frickenhausen/Ochsenfurt på Knaus campingpark. Fin plass! Nå har vi gjort unna masse kjøring, de neste lange strekkene blir når vi er på hjemtur!

Da vi kom hit var det 31 grader og sol, føltes som sånn sjokk du får på en flyplass i syden! Så kom tordenværet, og vi har himmelsk underholdning et par timer nå… I morgen blir det alper på oss kanskje helt gjennom Sveits, eller kanskje en stopp på en topp! Deilig med sommer…

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s