Fjellpass for bilgale

For en dag! På vår vei sørover fra våte Ochsenfurt og elva Main, til Maccagno ved Lago Maggiore, har vi sett minst 50 heftige ferrarier, dobbelt så mange porscher og lassevis med tilsvarende andre morsomme biler og denne:

En 300sl, laget mellom 1953 og 1957, om du lurte!
Vi kjørte forbi Ulm i Tyskland, og trodde vi skulle til Sveits, men kom til Østerrike først. Der kjøpte vi et Korridorpass som erstatning for østerriks vignett, bompenger altså, samt sveitsisk oblat for hele året! Lønner seg å ordne alt det der før kontrollen like etter oblat/vignettbutikken! Men litt innvikla!
Vi hadde en nydelig tur over San Bernadino, og nå har vi utsiktsplass over Maggiore til Stresa. Det er 28 grader, og heldigvis ikke strålende sol! To netter her:)

Lykke…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s