Fem byer og hundretusen turister!

Cinque Terre… Utrolig vakkert! Vi gikk Via dell’ amore mellom Riomaggiore og Manarola, ungikk Corniglia med 377 trinn fra stasjonen, og ble helt fascinert. Et par timer gikk til ekte italiensk togrot, det ble varmt… Men vi kom oss hjem igjen til slutt!
Da gikk turen innom en ekte konfeksjonsbutikk etter badedrakt (hvit, jeg er ingen bleiking!) og badebukse. Og tro det eller ei; Bjørn har badet i Middelhavet! Han er sjelden den første uti for å si det sånn. Vannet må ha vært rundt 25, var deilig. Tenker lufttemperaturen i skyggen er omtrent 29, begynner å bli ganske deilig det og, men var brå overgang denne gangen, vasker utsvetta klær hver dag…
I morgen skal vi til den nordligste av de fem byene, og slenge oss på båttur langs kysten! Solfaktor 20:)

Fra Manarola, legg merke til han som hopper i sjøen, må ha vært omtrent 15 meter

Båter, ikke biler i denne byen!
Vi tok masse bilder med skikkelig kamera og, legger ut mer når vi har bedre nett!

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s