Snø!

Det er ikke noe særlig… I dag var det blitt hvitt over Vintertun, vi kjørte fra Odda og hjem. Det la seg ikke, og ble heldigvis ikke noe særlig glatt. Jeg liker dårlig å kjøre på is eller snø med bobilen. Med vanlig bil, er det bare litt morsomt, og det er sjelden jeg gidder bry meg. Men med bobilen er det litt nifst, det merkes godt at det er en stor og tung bil, og når vi sklir, enten det er på is eller for mye vann, er det nifst. Så viktig å ta det litt rolig kanskje.

Vi var på bursdagsbesøk hos Bjørns søster, Gunn, som bor i Odda. Det er alltid kos å komme på besøk, og hun syns det er topp og se oss også. Vi sov på vestsiden av fjorden, på rasteplassen/parkeringsplassen for de som går opp til Folgefonna. Det er en fin plass, og veldig synd at Odda kommune ikke rydder i skrotet, bilvrak, campingvognskrot og båthengere… Ser ikke bra ut!

Det regnet hele natten. Hele natten… Det har i hele tatt regnet mye i det siste. Jeg vurderer å bygge en ark.

Glad vi har gode dekk som tåler både vann og snø.

20121119-155608.jpg

2 kommentarer

    1. Ja hvorfor ikke 🙂 Vi har gode vinterdekk, Pirelli, spesial for bobil, klarer ikke huske akkurat hva de heter, men det lages varebildekk som er hardere enn disse, som altså er spesialtilpasset for bobil. Siden vi tar en og annen tur nedover, også om vinteren, blir det ikke piggdekk. Tror jeg hadde valgt pigger om vi bare skulle kjøre i Norge.

      Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s