Drømmer

November er tid for planlegging, er det ikke?

Besøkstallene her på bloggen tyder på at mange er kikkere. Når det regner og snør etterhvert her i Norge, ser det ut til at folk drømmer seg vekk, tenker, kanskje har noen løse planer.

Vi har kommet ganske langt i planene for neste sommer, og jeg holder på å finstudere kart. Både Bjørn og jeg har vært ivrige atlaslesere siden vi var små. Tenk å dra fram den svææære boka, og følge landegrensene, pugge hovedstedene, studere fjellkjeder. Vi var nok ikke alene om å ha det slik! Nå er elektroniske kart det går i. Litt Google Earth, masse vanlige kart, campingbøker, Wikipedia og Tripadvisor.

Ny teknologi gjør det enklere å finne fram til ting. Jeg har reist på plasser, og trodd jeg har fått med meg det som er å se, bare for å komme hjem, og oppdage at vi gikk glipp av noe som var ganske stort og viktig. Så det er derfor vi liker å planlegge. Litt.

Finnes det campingplass ved sjøen utenfor Brest? Hva må vi ikke gå glipp av Rennes? Hvilke druer brukes det mest av i Loire?

Det blir Frankrike til sommeren igjen altså. Vi skal prøve å samle litt nyttig informasjon om hvert land/område og legge på bloggen, slik at det blir nyttig for andre også! 🙂 Så klikk gjerne i boksen til høyre for å få nyheter fra oss i innboksen, eller følg bloggen ved å klikke på Follow i topplinjen til venstre.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s