Dyreriket, blant esler og påfugler

Vi er altså Italia. Etter litt kontaktproblemer er vi på bloggen igjen, og har hatt en fin tur nedover. Det var ganske deilig lørdag kveld, å kunne gå ut og spise ved Lago Maggiore, i Italia, fin temperatur, mildt og godt, og tenke på at morgenen før, fredag altså, stor vi og venta på ferjekaien i Kristiansand, i snøstorm.
Tror vi er leie av kulde…
Nå er vi i Arenzano, en liten by på kysten like utenfor Genova. Det er en sjarmerende småby, med god plass nå utenfor sesongen. Campingplassen La Vesima har også sjarm, men det er trangt her. Over oss går motorveien, et par hundre meter oppe i fjellet, nedenfor oss er jernbanen. Men vi bor 40 meter fra stranden. Det er sol og vi har vært ute hele dagen. Deilig!
Det bor et esel her på campingplassen. Hun ser ganske godmodig ut, og har utrolig god luktesans. Antakeligvis har hun sans for sjokolade, for det var det hun lette etter inne i bilen… Sjarmerende… helt til hun bet Bjørn, og antakeligvis fant ut at han ikke var spisendes.
Påfuglene fant vi i byparken, de var søte de og, og siden vi hadde med kameraene, ble det til utrolig mange bilder av dem også.
Vi har ikke så mange planer her… Viktigst er å slappe av, og være masse ute. I morgen skal vi inn til Genova en tur, så får vi se om det er noen spennende dyr der og… 🙂

20130325-174714.jpg

20130325-174808.jpg

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s