Siste fra utsikten :)

I går hadde vi en nydelig tur til Fougère som har den best bevarte middelderborgen i Europa. Syns jeg har hørt det om flere borger… men det var stort! Og trappetreningen fra Mont-Saint-Michel kom godt med her og. I dag var vi ute på  Monten igjen, og det var like bra denne gangen. Tatt masse flotte bilder, og så gikk vi rundt hele øyen på stranden. Det var kult.

I dag er siste dagen her, i morgen går turen enda lenger vest, Bretagne og Finistere. Målet er Brest et par dager, og så en natt helt ute med havet. Det er meldt strålende solskinn og fint leeeeenge. Hele neste uke. Det blir bra.

Jeg prøvde meg på timelapse i dag, på sykkelturen ned til Mont-Saint Michel. Kan ses her: http://www.facebook.com/photo.php?v=10153006932820253

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s