I dag skulle vi reist hjem!

Det må innrømmes. Når vi nå først skulle bli strandet i Frankrike, er kanskje Reims en av de bedre plassene å stå fast. Siden vi skal være her så lenge, har vi brukt veldig lang tid på de forskjellige turistattraksjonene. Veldig lang tid. Vi har også lurt på hvor lenge du egentlig kan sitte med en is og en kaffe. Vi har blitt venner med konditoren på siden av fnac’en, som hver morgen lager croissanter og serverer kaffe. Vi har funnet de fleste etniske restaurantene, for ikke å gå lei av pommes frites og biff.

I går var vi ute og spiste. Sånn ordentlig godt. På en bretonsk fiskerestaurant borti veien, Au petit Rafiot het den. Skjell, langoustiner, hummer, laks, torsk, kveite og steinbit. Det var knallgodt, fisk er alltid best når du spiser ute.

Så mat er altså et tema mens vi venter. Tror vi begge savner ordentlig hjemmelaget mat. Grillpizza, eller laks. Det er kjedelig å spise alt du skal ha på restaurant.

Jeg savner sengen min og… Den i bilen. Og den hjemme. Bortsett fra et par sydenferier, har jeg aldri bodd på hotell så lenge, på en plass før. Men det er et greit hotell, og alle smiler og er blide.

Men altså, omtrent akkurat nå, skulle vi kommet til Hirtshals og ventet noen timer på Fjordline, og i morgen skulle vi hjem…

Her er noen bilder fra ventetiden vår:

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s