Måker

I går var det dagen for å hate måker. Etter at Bjørn tok bilde av en av dem, tok han hevn. Stakkars Bjørn. Ferdig fordøyd sild lukter ikke godt, og det er en sånn bedriten følelse… 

I dag gikk det bedre, men det er ingen tvil om at det er mange flere måker her enn folk her. Klippene er fulle av måker, som seiler på vinden, lager måkelyder, stupdykker i gjenglemte søppelposer, skriker og gjør andre måke-ting. 

   
   
Som fugler flest. 

Vi har gått rundt i byen, kikket på folk og måker, spist pizza, og egentlig hatt det veldig fint. Le Tréport er en blanding av flott natur og relativt sær arkitektur. Siden vi er i Normandie, er det ikke mye gammelt her, bortsett fra katedralen og det gamle rådhuset, er det kanskje bare funicular’en som er virkelig gammel. Så 1950-tallet var bra for nybygg. 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s