Klesvaskdagen

Vanligvis er det noen sånne dager i løpet av en tur. Dager med litt verre vær, hvor utelivet rett og slett er litt begrenset. 

Det regner ikke, bare litt i formiddag, men det blåser. På den franske vær-appen viser vinden i km/t, 55 km/t. Vi prøvde å regne det om til meter i sekundet for å sammenlikne med det vi er vant med. Men verken Bjørn eller jeg kom opp med svar som liknet noe som kunne stemme. Matematikk er ikke vår greie… 😉 

Men det blåser altså!   

Så alle håndklær har fått seg en runde i den manuelle vaskemaskinen (meg). Nå holder de på å blåse vekk. 

Vi var også en tur i Abbeville, fikk handla litt, og da vi kom hjem, ble det en sykkeltur til nabobyen, Mers-les-Bains. Vi har elsyklene med, og i dag var jeg veldig glad for det! Greit med litt motorkraft i motvinden, ellers hadde vi ikke kommet av flekken! Det blåste så mye at det var vanskelig å puste! 

Tour de France går rett oppi veien her i morgen, et par mil borte. Frister litt, men her i flatlandet passerer de før du får sagt «kaga», som vi sier på Vestlandet. 😉 Så det blir ikke! Håper Alex snart glimter til da! 

I morgen blir det sol, passe varmt og bare 11 kilometer vind 🙂 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s