Første tur unnagjort

Det ble ikke så langt, og det var veldig vått i helgen. Men vi fikk teste ut det meste, og det er en kjekk «ventebil» dette. Veldig kjekt å kjøre automatgir, og det var ganske utrolig så kort tid det tok å venne seg til litt smalere bil enn vi er vant til når vi sitter så høyt.

Turen gikk til Flekkefjord, hvor den store bobilparkeringen aldeles ikke er stor nok. Ellers er det en plass med relativt høy harry- og rånefaktor. Vi reiser ikke dit igjen uten øreplugger, for å si det slik.

Jorunn (eldstejenta) spurte på telefon hvordan bilen var, og jeg ba henne se på bildene fra annonsen. – Nei, sa hun, – ta noen bilder som er hvordan dere har det. (Altså, litt mer rotete enn en striglet annonse, men på den annen side, dette er bilen i bruk).

Sånn ser det ut:

Denne bildekrusellen krever javaskript.