Bordeaux 


Akkurat så nydelig.

Tror jeg har funnet en ny favoritt, egentlig! Vi har vært her en gang før, da var det så varmt at vi holdt på å dåne, og vi var inni byen og spiste, for så å stikke videre til Spania. I 2010. I dag har vi vært rundt og kikket i byen og hatt en særdeles glitrende lunsj, med litt god vin til. Fantastisk å sitte i solen og kulan og ikke tenke på noe særlig annet enn å ha det bra 🙂

Vi bor i Vilage du lac, like ved stadion vi så så mange ganger på TV under EM. Flott camping, med masse sirisser og spanjoler. Et skifte, egentlig, fra litt lenger nord, med noen grader for kaldt for sikkert både spanjoler og sirisser. Det merkes, nå hilser folk på spansk, og vi ser ikke så mange nederlendere lengre.

Bjørn har en teori om at Nederland er så lite at 22 prosent av befolkningen til enhver tid er i Frankrike på campingtur. Det kan virke som om han har rett. Skandinaver er det ingen av jaffal…

I kveld blir det nok litt fint rødt i glasset, og litt heftig kjøtt. Vi har ellers vært ganske gode på fisk denne ferien, men til Bordeaux-vin må det litt voldsommere mat tror jeg.

I morgen skal vi til La Cité du vin, som er et gigantisk vinmuseum og opplevelsessenter, vi skal på smakekurs også tror jeg. Det blir megakult!

Ellers traff vi denne doningen. Litt i heftig. Her var 22 tyske pensjonister på tur, og alle sov i bussen. Uten aircondition… Innbiller meg at dette kan være litt i kjekkeste laget? Ingen kjente hverandre fra før…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s