Nord og ned! 

Vi er i Metz, fremdeles i Frankrike men nå er det siste natten her på en stund. I morgen går turen nordover, først i litt sneglefart, men så litt raskere. Ferja går fra Hirtshals fredag ettermiddag. Nord og ned høres litt rart ut. Vi skal nedover Moselle, Moseldalen. Jeg har alltid tenkt at når du reiser nedover Moseldalen, reiser du sørover, men det blir altså nord. Elven starter i Frankrike, går innom Luxembourg og så treffer den Rhinen i Koblenz. Vi tar en avstikker for syns skyld, har aldri vært der før, blir sikker fint!

 I går var det champagnejobbing. Ikke så mye bobler, men lasting og bæring og stabling. Det ble en del på oss. Vi testa tre nye leverandører også, så det blir spennende og komme hjem og se om de holder mål. Ellers var vi hos Tribaut i Hautvillers, som vi pleier.

Epernay er en helt grei by også, nå har vi vært der så mange ganger at vi vet hvor ting er og hva vi skal. Og vi kommer nok tilbake. 

Metz ble valget i dag, sikkert litt for å drøye Frankrike-oppholdet lengst mulig. Ingen croissant til frokost i Tyskland, og så er det nesten ingen som forstår hva vi sier der… 😉 

Dette er en flott by! Frankrikes største gågateområder, stor katedral, mange kanaler, god sushi, ja i hele tatt. De har bussvei også, morsomme busser! Campingen er midt i byen, den kommunale, og den er kjempefin!

Her er et par bilder fra Metz 🙂 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s