Sully-sûr-Loire – slottet og elven

Vi er på vei nordover. Fredag gikk turen til Sully-sur-Loire, i dag har vi kjørt til Epernay og Champagne. 

Stoppet i Sully var etter innfallsmetoden, vi kunne kanskje kjørt til Champagne på en dag, men så er det greit å ta det med ro da. Og siden tema for mye av turen har vært Loire, fant vi denne byen som er på østsiden av Orleans, og med mye mindre turister. Ikke så mange syklister heller. 

I går var det marked, egentlig er de gode på det. Jeg liker jo helst matmarkeder, og gå å se på og lure og tenke på noe godt til middag. Dette var mer et loppemarked. Det er helt utrolig hva folk samler på. Hva de tror andre er interessert i… 

Mer under bildene

Vi satt mye her, ved elvebredden, og skvatt da oteren plasket ved siden av oss…
Greit å få solgt unna litt garn!
Lyst på en dukke?

Campingen i Sully-sur-Loire var fin, den het Jardin de Sully, og lå like over broen fra byen, egentlig i en annen by, Saint Pierre. 

I dag er vi i Epernay, som så mange ganger før. Dette er det beste utgangspunktet for boblekjøp, og vi skal ut i morgen. Vi har ikke en eneste flaske igjen i kjelleren, så det blir nok litt! I tillegg venter vi på en stor anledning, som vil kreve en del bobler, bryllupet til Ingrid og Andreas. 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s