Danmark – regn – en fantastisk middag og hjem

En av våre favorittplasser er Jammerbugten og Klim Strandleir. Det er virkelig på stranden. Du hører bølgene som slår når det nærmer seg natt, og det blir stille. Vi har vært her mange ganger. Hver gang går vi på restauranten, for en bedre middag. De siste to årene har vi stort sett vært nesten alene, dårlig vær og lite folk. Men det er fantastisk mat uansett.

Turen oppover gikk greit, og vi er hjemme igjen. Det har regnet her og! Men det var godt å komme hjem også. Alltid rart å gå så skrekkelig langt på kjøkkenet, og å ha så stooor seng! Men snart lengter vi nok ut igjen. Bjørn skal ha bilen på tur allerede til uken.

Oppsummeringen i år er slik.

Skjermbilde 2016-08-14 kl. 14.41.28

Første natt ble i Hirtshals, på trensportcenteret, så ble Dortmund ble første stopp, for å sove. Så ble det Chartres, og turen nedover Loire. Beaugency, Blois, Amboise og Saumur, alle nyelige steder langs elven. Deretter ble det noen myggfrie dager langs kysten, på Noirmoutier-en-l’Ile, med en utflukt til Pornic, før vi snudde mot Bordeaux. Det var en fulltreffer, vi var fire netter, og hadde en utflukt til Ambès og Saint-Emilion. Veldig god vin. Så ble det Sully-sur-Loire, og borgen som er selve «merkevaren» til Loire, øst for Orleans. Videre til Champagne og Epernay og mer vinkjøp, før vi besøkte Metz. Så en svipp innom Moseldalen på vei nordover til Eckernførde, Jammerbugten og så Hirtshals.

4950 kilometer pluss til og fra Kristiansand ble det. Kjekk bil, verdens beste selskap, og fantastisk tur, igjen.

Nå har vi pakket ut all champagnen, og er klar for hverdag. Bjørn stikker til Oslo allerede i kveld, og jeg har brukt store deler av dagen til å lete etter ansattkortet… Fant det til slutt!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s