Julen – tid for ettertanke?

Det er, for noen i alle fall, tiden til å sette seg ned, ta det litt med ro, kjenne etter. Hvordan var året, egentlig? Hvordan gikk det?

Jeg er jo ofte i sånne bobiltanker. Når Bjørn går i kjelleren og henter en vin, vet jeg hvor vi kjøpte den, hvordan været var den dagen, om det var en fin dag. Når jeg kikker ut i gården, og ser på bobilen vår, kribler det. Alltid. Jeg er nok litt nerd. Kanskje en eventyrer?

Vi har hatt et flott bobilår, fremdeles i «ventebilen» som vi kjøpte da den vi har bestilt ikke kom tidsnok til sommeren. Så kom den vi skulle ha, med feil girkasse, og vi bestemte oss for å vente enda lenger. Den kommer i februar (bank i bordet). Den nye flotte Pössl’en vår, hvit, høy, lang! Med automatgir. Lik denne, bare med automatgir.

Her er et minne fra bilen vi sa ha det til i år:

IMG_0041

Vi har nok hatt minst 70 overnattinger i bil i år, det ble en flott sommerferie, med Bordeaux som det kuleste kanskje. Vi traff mange flotte folk, og snakket oss varme på vingårder. Vi fikk testet nye champagner, og tok med oss rekordlast med vin til kjelleren. Så har vi reist litt i Norge og. Jomfruturen med «ventebilen» gikk til Flekkefjord. Vi var i Horten på en kort senhøsttur, og så har det blitt litt småturer innimellom.

Til romjulen går turen til Sylt, der bildet fra julekortet er tatt, vi gleder oss masse, bare få unna litt pinnekjøtt og sånn først, så stikker vi andredag.

Planene for våren er ikke klare enda, eller; kanskje noe.  Vi har to store prosjekter som er på gang, et av dem involverer Bobilkokken, og det blir veldig spennende.

Vi ønsker våre følgere og gode bobilvenner en riktig god jul, og takk for følget så langt. 

ingeborg_dirdal-kopi

5 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s