Endelig kom bilen

Har litt følelsen av at vi har rekord i venting. Først venta vi med å bestille, så venta vi, og venta og venta en gang til. Så i innspurten, venta vi også, det passet liksom ikke å springe å hente den med en gang den var klar. Men nå er den her. Hjemme hos oss. Står der og skinner i solen 🙂

Bilen er en Pössl Roadcruiser Revolution, 2017, med 150 hk Fiat, automat. Den har elektrisk heveseng som kan trekkes helt opp under taket bak, og stor plass til sykler, vaskemaskiner, flyttelass eller bare vanlige ferieting. Jeg liker også stort bad og stoooort kjøleskap. Det blir en forbedring fra alt vi har hatt før. Ferdig med å krype på golvet for å få ut hvitløken innerst i kjøleskapet. Bokser får plass i døren og skal ikke lengre trille fram og tilbake.

Jeg har så smått begynt å innrede litt, lagt på plass en gaffel og to.

Dette blir bra!
(Posten er oppdatert med nye bilder) 🙂

Vi er snart klar for tur, men jomfruturen med bobilen må vente til slutten av måneden, da skal den være med oss til Oslo.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s