Over here

Så var vi her! Første natt i vår slide-out bobilseng er over, solen skinner. Etter at vi henta bilen i går kjørte vi et lite stykke nedover langs kysten, stoppet for lunsj i Ashbury Park, som jo er litt spesielt. Bjørn likte det 🙂 og hummersuppen. Så snudde vi nesen nordover og sneia New York City så vidt, nå er vi Cranberry, ikke så langt fra Andover, Sussex, nord i New Jersey. Panther lake heter campingen. Fin plass med masse ørner som kretser, grevlinger som snuser og så er det visst bjørn her og. De selger bjørneåte og ørretagn. Og våpen og ammunisjon overalt.

På en liten omvei i går, kjørte vi Heia, sidde ute i solen her i amerika me, fint vær, men litt kald vind. E på landsbygdå i New Jersey, andover hette det. Alt bra 🙂 klem! 🙂  et hus i en skog. Sånn omtrent ti politibiler, noen kom bak oss og, og ambulanse og sheriff sto utenfor. Akkurat som i en serie på TV. Ingen ide om hva som hadde skjedd, men det så alvorlig ut. Blandet sammen med vår jetlag, fikk vi litt sånn twin peaks-assosiasjoner…

Kjøringen har gått greit, det har ikke vært så lange strekk, og i dag har vi bare vært på shoppingsenteret nedi veien for å handle mat. Bilen er uvant, for å si det sånn… omtrent ni meter, og det største jeg har kjørt. Mer om dette seinere tror jeg, den fortjener et eget blogginnlegg!

I dag er det bare hviledag, vi satser på å holde oss våkne til 22, og håper jetlaggen har gitt seg nå!

Vi har ingen planer egentlig, bortsett fra nordover langs kysten, og i morgen går turen til Mystic i Conneticut.

Så får vi se. Det amerikanske eventyret er i gang. Alt er stort her 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s