Fem stater og en veldig stor by

Kanskje det var litt ambisiøst. Hele veien vi reiste nordover har vi tatt sørover igjen, på en dag. Vi startet i Plymouth, Massachusetts, og har kjørt gjennom Massachusetts, oRhode Island, Connecticut, New York og halve New Jersey. Og vi kjørte gjennom New York, ikke noe særlig utenfor. Rotet oss inn på en parkway i Bronx, og sto omtrent en time for å komme over George Washington- broen. 

Veiene her er som Belgia. Dere som følger bloggen, vet hva vi mener om Belgia. Det rister, er hullete, og vi er ganske shaky nå etter så mange timer på veien. Trafikken er ganske ok, i allefall  ar den det før vi kom over elva til Jersey-siden.

 Fra da av var det tolv filer i sammme retning, forbikjøring på alle sider og fartsgrenser ingen brydde seg om. Anarki og galskap. Men morsomt og. 


Nå er vi klar for siste natt. Så er det hjemtur i morgen kveld. 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s