Mandag New York – fredag Oslo

Plutselig var vi hjemme. Jetlaggen fungerer slik den skal og dagene er litt rare! De sier det tar ei uke før det kjennes normalt igjen. 

Det er årsmøtetid, og begge to har oppgaver i hovedstaden. I tillegg ska vi ha med et piano hjem, og får viktig besøk i morgen tidlig, mer om det seinere! 

Vi tok altså den flunk nye bobilen. Jomfruturen. Mens amerikabobilen hadde mer skutefølelse, er den nye Pössl’en utrolig fast i fisken. Deilig og presis. Musestille. Ingenting skrangler. Vi kan egentlig hviske. 

Horten var fullt i går, vi tenkte å stoppe der, og gå på den indiske restauranten. I stedet ble det pølser og potetstappe som første rett lagd på to bluss i denne bilen, og det på Bogstad, som er en helt ok plass. 


Men før det røyk en sikring. Den som gjør at sengen kan heves og senkes. Selvfølgelig når sengen var hevet så høyt at å sove i den ville være helt umulig. 

Dermed ble det full gjennomgang av hele bilen for å finne sikringene. Bakfra og framover. Legger til at tidligere på dagen lette vi etter, og fant til slutt, knotten på frostsikringsventilen etter at vi sølte ut 40 liter vann da vi kjøpte bolle på Statoil… vi fant sikringene også. Helt fremst, under førersetet. Og siden jeg nettopp rydda allslags inn i bilen, visste jeg hvor reservesikringene var. Så det ordnet seg. 

Skal være litt sånn med ny bil. Vi er veldig fornøyde med gliset:) 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s