Trollstigen i tåke

Vi kjørte opp fra Geiranger i nydelig solskinn, etter å ha sett et gedigent cruiseskip snu i innerst i fjorden.


Det var en utrolig fin tur, kule veierskarpe svinger og mye natur! Så skulle vi begynne på nedturen ned Trollstigen. Og møtte veggen av tåke. Foran oss var en fransk bobil som tente nødblinken i ren desperasjon, nesten så vi kjente den nervøse hjertebankingen helt bak til oss. Jeg innrømmer at det var litt nifst, kjørte nærmest på gps’en for å se hvor veien svingte. Så; like plutselig som tåka kom, var den borte igjen. Da så vi og hvor krøllete veien egentlig er! Vilt! 


Disse to dagene med spennende veier er kanskje det flotteste vi har kjørt, muligens bortsett fra et pass i Sveits. Morsomt! 

Litt mindre morsomt at do-tanken i bilen røyk i natt. Den er jo helt ny. Litt sånn halvveis panisk leting etter ny på nett, for flere av forhandlerne hadde stengt lørdag. Og kanskje spesielt på pinseaften. Men Marius i Vestnes, Løviknes caravan, kunne hjelpe. De hadde også en veldig kjekk kokebok på utstilling. 🙂 Veldig glad vi fikk tak i ny dokassett! 


Ålesund er passert, Ørsta og Volda likeså. Nå nyter vi solen på Aurstad camping. Ble ei ferje eller to i dag og. To var det!  Vestlandet altså 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s