Hele Vestlandet!

Joda. I dag endte vi med en ganske lang tur, tre ferjer fra like sør for Volda, til her vi er nå, på Langenuen på Stord. 

Så det ble Nordfjord, Sunnfjord, Sogn og over fjorden der og, før Nordhordland, Bergen og Sunnhordland. Og ikke minst Vestlandsregionen!  Langt ord å få inn i ordlisten på iPhonen, og sikkert bare for spesielt interesserte, de som jobber i fylkeskommuner og sånn. 

Jølster var et wow-øyeblikk i dag, det var mye fint å se på langs hele ruten. Vi har hatt mye vær også, det meste har vært litt vått! Nå ser det bedre ut, og vi skal selvfølgelig grille. Det er jo 12 grader! 🙂 her er noen inntrykk fra dagen: 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s