Rydda!

Noe av det vanskeligste ved bobilorganiseringen er alle de der tingene vi må ha med, som liksom ikke hører til noe sted. Klosser, grill, kabler, brannslukker, førstehjelpsskrin, klesvaskbaljen, sopekosten, vannslange, stangen til markisen, verktøy… Det er omtrent ingen ende.

I dag fant vi en teppebit, som skal beskytte golvet. Så var vi på Ikea, og fant to kasser med hjul og lokk som passet på millimeteren. Nå sitter alt, ting er der de skal, og vi har plass til endel vinkasser på hjemveien i sommer og… 🙂

Nå er vi så godt som klar til tur!

IMG_2451Stoler og bord, kasser med klosser og allslags stæsj.Slik ser det ut når vi senker ned sengen.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s