Litt bobler og mere vin! 

I går var vi innom Tribaut i Champagne med ei bok, det er et par bilder i kokeboken «To bluss og en grill» som er tatt akkurat der. Det falt i smak, og allerede i dag fikk jeg melding fra noen som har vært innom og sett boka! Kult! 

Moët Chandon og Tribaut sine druer her!
Yndlingsbobleplassen 🙂
Fra campingplassen i Epernay

Vi fikk med oss litt champagne og, selvfølgelig. Men vi var litt mer beskjedne enn i fjor, da var det jo bryllup på gang! Så i dag stakk vi videre fra Hautvillers til Alsace. Vi skulle til Colmar, men der var det helt fullt Complet! Samme i Eguisheim, men så reiste vi til Turckheim, og fikk den siste plassen. Colmar har vinfestival, det er nok helst derfor. Men nå er vi her og ser fram til noen dager med middelalderby, vinsmaking og drikking, og kos! Fint er det uansett! 

Og vi er i storkens land. Sykt store fugler! Men de må vel være såpass om de skal komme med babyer! 

Hele kontrollen 🙂

Oi! Auauauau!!!
Camping i Turckheim er like ved vinmarkene, fin plass!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s