14 kasser-vinteren er sikret. Hjemvei og ertestuing :) 

Hirtshals igjen. Alltid et sted for litt ettertanke, eller? På vei nedover, er vi fulle av motivasjon og ivrige og ser for oss alt vi skal få med oss. På vei hjem, er mange minner å huske og ta vare på. Det er godt å komme hjem til pus. Og så har vi samla overskudd til høsten. 

(Ser ikke helt vekk fra at jeg kommer til å savne litt rosévin til lunsjen på jobbe neste uke da…) 

Vi har sjåppa litt i Hirtshals også. Det er Danmarks største outlet, men to par eccosandaler til 900 er jo en god deal. Slakter Winther og litt and ble det også. Ellers ble de siste carlsbergboksene donert til en campingnabo, vi har talt og talt en gang til for å ikke gå over kvoten. 14 kasser god vin, vinteren er sikret! 

I går lagde vi verdens beste panerte rødspetter til middag, med stuing av friske erter. Før det spanderte vi på oss litt wellness på campingen, boblebad og full pakke. Så vi kommer hjem ganske rene… Selv om det dryppet litt ovenfra var det en kjekk siste dag på tur. I dag skinner solen igjen, ogvi spiste frokost ute. Kommer i alle fall til å savne det, til neste gang! 

Nå står vi her og venter på Fjordcat’en. 

Hirtshals altså! 

Litt mørke skyer, men godt når det er sol!
Hirtshals altså. Får det sagt!
Himmelbussen?
Rundstykker på dansk. 🙂
Et haribo-uhell!
Turens billigste diesel.
Ertestuing fra bunn av!
Bobilkokkens ertestuing og panerte flyndre. Hekkan så godt det var!!!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s