Helgetur til «Haua» og Sogndalstrand

Det ble Bakkaåno camping på oss, når solen skinte og utferdstrangen røsket i oss lørdag morgen.

Det var egentlig til Jæren vi ville da. Men det gikk ikke. På Brusand camping ble vi bryskt avvist på telefon, med beskjed om at plassen var stengt. Det føltes litt besynderlig, ettersom vi sto utenfor bommen og andre bobiler kjørte inn. På Ogna camping gikk det ikke bedre. «Ring» sto det i kiosken. Vi ringte fire ganger i løpet av sånn omtrent 15 minutter, og kom ikke lengre enn til en svarer. Også her var det andre bobiler og reisende. Dette er for dårlig. Det er fremdeles mange reisende på veiene på sørvestlandet. Tyskere og sveitsere og franskmenn, for å nevne de vi så. Da er det for dumt at de blir avvist med stengte bommer og telefoner som ikke besvares.

I juli var jeg i mer enn 25 aviser og snakket varmt om blant annet Jæren. Nå må jeg jo bare si STYR UNNA!
Hentet fra Romerikes blad

Hauge i Dalane er idyll da. Fin plass med kjekke sauer, griser og noen høner. Og serviceinnstilling i resepsjonen. Bobilkokkens oppskrifter til neste versjon av Bobilen (Norsk bobilforening sitt magasin) ble gjort ferdig, vi satt ute i solen og slappet av.
Kantarellrisotto!

I dag var vi i Sogndalsstrand, og gikk en litt våt, men fin tur!
fullsizeoutput_2745

Neste helg blir det messe på Lillestrøm og Østland på oss!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s