– Å inni helvete

Denne utblåsningen kom på mandag. Bjørn nærmest ropte, mens jeg var inni bilen, vi hadde akkurat parkert. Jeg tenkte jo at vi hadde bulka bilen, punktert eller mista et hjul minst! Men det var bare Bjørn som så opp i fjellsiden og innså at tingene som herifra ser ut som små blåbær som triller ned fjellet egentlig er gondolbanen til Auguille du Midi.

Som vi skulle ta!

I dag har vi vært tindebestigere. Det var superkult.

Høydesyke til tross. Bjørn påsto at jeg var litt blek, og jeg kjente det jo ganske godt da, at luften liksom ikke helt holdt og at det gikk litt rundt i knotten. Kommer neppe til å gjøre det igjen, men angrer ikke i hele tatt!

Se bilder under!

Turen består av to strekk med gondol, det er svære vogner og masse folk. Den siste var kanskje nifsest, men den første var det mest gynging i. Helt øverst er det veldig bratt, det går egentlig rett oppover. På toppen er det utstilling, restaurant (selvfølgelig) og flere utsiktsplattformer. Siden jeg ikke var helt i vater nøyde vi oss med å ta bilder og så reiste vi ned med en tidligere avgang.

Det var masse folk på toppen, noen hadde gått/klatret i dagevis fra Italia, og det var mange klatrere. Det var ganske imponerende å se, samtidig som det jo ser helt galskap ut. Er nok ikke for meg…

Smart å bestille billetter på nett, og bestill gjerne til den avgangen du vil reise. Det gjorde ikke vi… Ventetid på to timer.

Ehm…

Hver med sitt… En basecamp i isen!

Nærmere enn dette går ikke uten å kunne klatre!

Opp og opp!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s