Rygene som dro til Rügen

For sånn snart 1900 år siden reiste folk fra Ryfylke, og bosatte seg på øya Rügen i Østersjøen. I dag har vi tatt samme turen!

Vi reiste fra Tananger i går kveld med julepynta Stavangerfjord, og nøt en flott middag på Grieg -restauranten. Fjordline har fått tilbake den skikkelige menyen, med mat for voksne. Sist vi reiste var vi kjempeskuffa, valget sto mellom burger og burger… Servitøren fortalte at det var en suksess da, men jeg setter mer pris på at kokkene får fikse litt fisk! Så i går koste vi oss, kreps, piggvar og oster.

Syns egentlig det er greit at EN plass på båten er mest for dem uten barn…

Ble tidlig kveld på oss, og vi var klare for 750 kilometer fra Hirtshals og hit. Det er langt. Vi stoppa og bunkret litt på grensen, men ellers gikk det i ett! Når vi reiste var det skodde og mørkt, og skodde fulgte oss nesten til Rostock. Nå er det bare mørkt, men vi fant fram, og her var en koselig hilsen til oss. vi har til og med vårt eget juletre 🎄🎄😃

Plassen heter Wohnmobil ställplatz Rügen og er i sentrum av den største byen. Det er mye natur her på øya, så det blir neppe så mye by-ting.

Følg oss på Polarsteps og da:

https://www.Polarsteps.com/bobilbloggen

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s