Siste kveld i Frankrike – for denne gang

Akkurat nå er vi ganske sikre på at vi kommer til å komme tilbake før det går to år! De siste dagene har vi brukt på by. Storby! Strasbourg er en drøm av en by.

Det er deilig å vase rundt i gatene, ta en spritzer på en bar, spise god mat… Se på ting, folk, egentlig, og bare slappe av. Vi bor på campingen i Montagne Verte, ti minutter å gå til banen, og så fire stopp til «Homme de fer» som holdeplassene byen heter. Så er det bare kos!

Vi fikk oss en siste runde i vinmarkene før vi tok til byen, så nå har vi 11 kasser vin med oss, og nærmer oss grensen for hva det går å ha med. Men det er definitivt verdt det, med toll kommer vi allikevel godt ut av det, og med kvoteappen, er det kjempeenkelt å betale for det vi har kjøpt. Det gjør vi selvfølgelig, skulle bare mangle. 🙂

I morgen går turen videre. Den som følger med får se 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s