No pass – no drinks!

I Frankrike MÅ du ha vaksinekort over alt! Og munnbind. Dama som var ganske streng med gjestene som ikke hadde med seg beviset (Pass sanitaire) avsluttet med Bonne journee a vous, mens de tørste tuslet ut uten å få verken vått eller tørt.

De er skikkelig strenge på dette. Vi ser jo at de som er minst ivrige på å følge opp her i vår krok av landet, er sveitsere. De har det kanskje mindre strengt i Sveits, som jo også vi har det i Norge. Men bare for å få en liten kaffe, må du altså vise pass sanitaire. De har imidlertid gjort det veldig enkelt for oss, men du må altså vite om det, det finnes en app! Den heter Anticovid, og når du laster den ned med utenlandsk (ikke fransk) telefon, kommer den automatisk på engelsk. Så er det bare å skanne vaksinekortet, og huske telefonen. Og munnbindet.

Her er lenken til appen på app-store, for iPhone: https://apps.apple.com/no/app/tousanticovid/id1511279125?l=nb

Det ser jo ut som om restriksjonene varer en stund til her, til og med skoleunger bruker munnbind hele dagen! Vi får jo håpe at det kan bli bedre! Inntil videre er det munnbind til og med på badet på campingen! Jaja!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s