Maastricht

Plutselig ble vi klar over det. Noe mangla. Hånden i lommen etter munnbind hadde pause. Ingen munnbind! Bortsett fra noen franske turister her, er det altså helt ok. Nesten som i Norge altså!

Ellers; Maastricht er en kul by! Vi har latt oss sjarmere av tusenvis av syklister og mopeder, lassevis av gågater, sykt mange kule butikker, og uteservering som skulle tilsi en skikkelig skikkelig STOR by. Men det bor ikke flere her enn sånn omtrent i Stavanger.

Vi bor på bobilcamp like utenfor byen, på nordsiden. Helt ok, mye folk, bittelitt trangt, men greit nok. Vi trivs jo best på skikkelige campingplasser, og det eneste som jeg syns er rart her, er at det er ganske dyrt… 17 per natt, 10 i strøm, 2 for en dusj, og så må du betale for vann i tillegg. Til sammenligning, betalte vi 20 per natt i Turckheim, med alt inkludert, og en kjempestor plass bare for oss. Men det betyr lite. I morgen tar vi videre.

I dag har vi fartet rundt med Luigi, (motorsykkelen) og kost oss. Bytur altså, og en heftig lunsj, og så en ettermiddagstur til Sint Pieter, der det er et fort, befolket av sauer. Men det er på en haug, så litt fjelltur ble det jo, sånn 30 meter over havet.

Dagens bilder er her. Vi kommer nok gjerne tilbake hit, liv og by, kult altså!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s