Plutselig var det jo påske, nesten!

Etter noen dager med kurs og jobbing i København kom Bjørn med fly på fredag. Da var vi jo klar da, det var bare å bestemme retningen. Det ble litt diskusjon, spesielt siden været ikke helt er på tosifret tall på gradestokken noen steder.

Lørdag tok vi avgårde, det ble Bremen på kvelden, og fremdeles med åpent sinn, dreide vi sør og litt vestover. Strasbourg. Byen med vanvittig mange kjekke ting å finne på. Så nå er vi her. Såvidt ti grader. Store forventninger, ikke minst om å gjøre så lite som mulig i fire dager framover. Så får vi se hvordan det går etterpå!

Storebæltsbroen i finvær.
Som de bilgale vi er. Ikke en Jensen, men en Volvo. Den var LEKKER!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s