Så hjemover

Vi er i Hirtshals og venter på ferja. Superspeed ble det denne gangen.

Alltid litt rart å kunne trykke på «Hjem» på gps-en. Alltid litt rart å avslutte noe, men vi kjenner jo alltid på at det kommer en tur til. Det er alltid en tur rundt hjørnet liksom. Og så var det et fint bobilår i fjor og, med mange minner. Minnene fra Almere, og en bil som ikke ville gå, de legger vi i en skuff som låses, og tenker på at så mye er fiksa på denne bilen, at vi nok bare må ha den noen år til!

De siste dagene i Århus var flotte, og deilig når temperaturen steg til 10 grader i går. Vi hadde en flott middag på Hanzo, hipt og kult japansk sted midt i byen. Det begynte å regne da vi kom hjem til bilen, så vi hoppet elegant over å gå ut for å skåle og se på raketter. Vi hørte nok av dem i alle fall.
I dag er det tre grader igjen, og det snør i fjellet, der vi tenkte å luske oss hjemover utover natten. Så det kan hende det blir litt forsinkelser!

Godt nytt år til alle som leser (det er mange av dere, og jeg setter pris på hver eneste en) 🙂

1 kommentar

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s