Smarte løsninger

Sommerbobil og vinterbobil er to helt forskjellige ting. Utelivet om sommeren er relativt enkelt, nettopp fordi så mye av aktivitetene skjer ute. Når det regner og to personer er inne, er det en helt annen sak.

Egentlig er det litt morsomt. Vi har gått oss til vaner, som hvem går hvilken vei når vi møtes midt i bilen. Hvor setter Bjørn seg når jeg lager mat? Alle de der helt praktiske tingene som vi etterhvert ikke tenker på, men som bare går av seg selv.

Vi har en grei arbeidsfordeling. Stort sett er det Bjørn som fikser ute-ting, og det bak i bilen. Sette fram stoler og sånn, finne grillen. Så er det jeg som holder orden inne og stort sett lager mat. Det funker det!

Søppelbøtte til besvær?

Noen småting er viktigere enn andre. Nespressomaskinen for eksempel. Når vi innredet i denne bilen (som vi bare skal ha en liten stund) var det ikke plass til bokhylle. Kartene har fått plass i døren på passasjersiden, og bøkene, de viktigste bare denne gangen, har fått en egen bokboks. Jeg kom over en skjøteledning med to USB-utganger, det er ganske lurt og ledningssnurrene som holder orden på lange kabler er også en smart ting. Det blir mindre rot.

Søppel er et tema i bil, uansett. Enten du kjører langt eller lager mat. Det er egentlig ganske ekstremt mye søppel vi drar med oss hjem fra butikken. Og da kommer spørsmålet; hvor gjør vi av søppelet i bilen? Det er en søppelbøtte der. Den er mikroskopisk. Søppelbøtte for folk uten søppel. Sommerversjonen er et stort plastnett, som henger ute. Da stikker vi på sorteringstasjonen og kaster i rett dunk. Regnvær/vinterversjonen blir mer EN pose til alt søppel, og EN til pant. Og panten går selvfølgelig til Røde Kors sitt pantelotteri. Noen ganger vinner vi også! 🙂

Søppelbøtta, jo, den brukes til å ha poser i, sykkelnøkler, og krydder som vi må ha når vi griller…

Har andre kreative løsninger på bobillivet? Hører gjerne fra dere…

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s