Fricampe eller campingplass?

Hva liker du best? Vi liker oss best med strøm, men kan godt stoppe på en bobilparkering. Årsaken er kaffeI . Enkelt og greit…

Vi er nok litt avhengige begge to. De mørkeste kapslene helst. I liten kopp for min del, Bjørn er mer på americano.

image30
Nespresso i alle farger. Til sånt trengs det strøm

Det hender vi fricamper, legger oss til et sted der det ikke er tilrettelegging for overnatting. Men det er ikke ofte. Det blir noen overnattinger i byen, spesielt for meg, når det passer seg sånn. Men det er mange grunner til å parkere i litt mer organiserte former.

Et godt argument er at du ikke er alene. i Norge er det sjelden du hører om folk som blir forstyrret eller bestjålet mitt på natten, i utlandet er det ikke så sjelden. Allikevel har vi stått på «air’er» i Frankrike, der vi har vært alene i daffe tause landsbyer.

Bobilplasser er det flere og flere av, i løpet av de ti årene vi har reist med bobil, har veksten vært enorm. Det kan være greit å stoppe på slike plasser, det er enkelt, og kan være litt billigere.

Mer under bildet

IMG_1322
Stellplatz i Tyskland. Veldig  kjedelig vær!

Campingplasser er allikevel fremdeles favoritten. Skikkelige toaletter og dusjer, god plass, grønt gress, ferske croissanter, og det føles som om du «bor». Markisen kommer opp, og barduneres, syklene plukkes ned fra stativet og låses til et tre. Unger sykler og leker.

Og kaffen nytes, igjen og igjen. Snart klar! Hvor trives du best?

2 kommentarer

  1. Vi har installert en 1500W inverter i vår bobil, og kan dermed bruke både vannkoker (på 1700 W) og Nespressomaskin. Bruker mest presskanna (ikke særlig begeistret for kaffen til Nespresso), men da har vi 230 V/1500W selv om vi villcamper flere dager uten «landstrøm». Og lading av PC/mobil/iPad går som en drøm!

    Likt av 1 person

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s