Glad i å lage mat i bobil?

Går du fort tom for ideer? Her er kokeboken for alle på tur. «To bluss og en grill – kokebok for folk på farten» er klar!

Jeg elsker å lage mat. Kanskje spesielt når vi er på tur. Kanskje spesielt når gresset er grønt, og solen skinner. Da frister det ekstra å lage noe som blir bra!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er ikke slik at mat på tur skal være raskt og enkelt. Noen ganger kan det være det, men ikke hver gang. Vi har jo ferie! Vi kan bruke masse tid på å få til noe virkelig godt! Og så koser vi oss mens grillen varmes, og grønnsakene hakkes. Det ferdige måltidet nytes gjerne med noe godt i glasset.

På «kjøredager» har vi mindre tid, og da er det deilig med gode matpakker i stedet for bensinstasjon-pølser. I boken er det samlet smarte oppskrifter som gjør dagen lettere når du har lite tid. På tur, med to bluss og lite plass er det lurt å tenke på hvordan matlaging kan ordnes slik at du får et godt resultat. Boken tar for seg hvilke redskaper du trenger, og tips for å unngå oppvask og søl.

Bestill boken her: To bluss og en grill – kokebok for folk på farten

Vin er en lidenskap, og til middag blir det vin, kanskje ikke så mye, men den kan godt være god. Lurer du på noe om vin? I boken er det et kapittel som forteller hva du bør tenke på hvis du skal kjøpe vin, smake vin, eller bare liker å drikke vin!

Oppskriftene og ideene er samlet over lang tid, på reiser, og mens vi har planlagt reiser. Vi har besøkt minst 20 land i bobil, og hentet inspirasjon fra vingårder, gourmetrestauranter og veikroer. Sammen med fantastiske fotograf Elisabeth Tønnessen er det nå blitt bok. Hennes lange erfaring som matfotograf (blant annet) har gjort boken kjempeflott! Jeg er heldig!

Hold deg oppdatert om mat i bobil, og følg Bobilkokken på nett! Her er lenkene:
www.bobilkokken.no
facebook.com/bobilkokken/
I
nstagram: @bobilkokken

Ta gjerne kontakt, om du har spørsmål: ingeborg.dirdal@icloud.com

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s