Gode oppskrifter fra Bobilkokken

Jeg legger stadig vekk ut oppskrifter på bobilkokken.no. Siden kokeboka kom ut, har jeg hatt fast matspalte i «Bobilen», magasinet til Norsk bobilforening, og oppskriftene derfra er populære. Det er jo veldig kjekt! Her er den siste jeg har lagt ut. Følg med på sidene du også! 
Visste du at som medlem av bobilforeningen, får du rabatt på To bluss og en grill? Bestill nå, få bok før sommerferien! skjermbilde-2017-01-10-kl-23-54-57

Ostepinner

Mat uten koking er et tema når vi er på tur. Noen dager er det greit å ikke vaske griller og panner. Disse kulene er snacks eller en forrett. Favoritten er den med nøtter og salt, men her kan du variere i det uendelige. Ser ut som snop! 🙂

Du trenger:
150 g chevre
1 ss god olivenolje
1 klype salt
Til å dyppe:
Hakkede nøtter og grove saltflak
Hakket gressløk
Hakket persille og dill
Sesamfrø (gjerne ristet, om du har)

Slik gjør du:
Skjær av skorper på osten. Bland den, salt og olivenoljen med en gaffel. Forme ostemassen til små baller, som så rulles rundt i en av dippskålene til hele er dekket av dipp.

Stikk pinner i kulene (jeg brukte grillspydpinner delt i to) og sett dem kaldt før servering.

20180420-_MG_2130

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s