Visste du at som medlem av bobilforeningen, får du rabatt på To bluss og en grill? Bestill nå, få bok før sommerferien!
Ostepinner
Mat uten koking er et tema når vi er på tur. Noen dager er det greit å ikke vaske griller og panner. Disse kulene er snacks eller en forrett. Favoritten er den med nøtter og salt, men her kan du variere i det uendelige. Ser ut som snop! 🙂
Du trenger:
150 g chevre
1 ss god olivenolje
1 klype salt
Til å dyppe:
Hakkede nøtter og grove saltflak
Hakket gressløk
Hakket persille og dill
Sesamfrø (gjerne ristet, om du har)
Slik gjør du:
Skjær av skorper på osten. Bland den, salt og olivenoljen med en gaffel. Forme ostemassen til små baller, som så rulles rundt i en av dippskålene til hele er dekket av dipp.
Stikk pinner i kulene (jeg brukte grillspydpinner delt i to) og sett dem kaldt før servering.
