Fine Fyn!

Kanskje en litt drøy påstand, etter bare en natt her. Men Danmark er fremdeles dejlig, og temperaturen er fin!

Vi er i Bogense, nord på Fyn. Her er det tre flotte campingplasser som er ganske så fulle, stort sett av dansker. Jeg tror nok det er litt «feriere i eget land» også her. Vi bestilte på forhånd, og har fått en plass med rolige fastliggere som naboer.

I går, etter at vi kom, tok vi en tur på Luigi (motorsykkelen) østover langs kysten. Det er flott her, litt sånn vadehav, med vegetasjon langt ut i sjøen. En skulle tro vi slapp Vesterhavsvinden, men Fyn-vinden er ikke akkurat føn-vind… Men 20 grader, så vi har det flott.

Vannet skal holde 20 grader, men vi holdt oss på land. Det er en lang tur over.

Vi tok ikke turen, men det går altså. Det er en tidevannsvei over til Æbelø, der du kan vasse over. Hele turen er på 15 kilometer, og du bør vel helst klare det på EN fjære-tid, for å ikke bli for våt! Det minner veldig om lengre sør i Europa, og tidevannspassasjen mellom fastlandet og Noirmoutier. (Ja, vi lengter).

Stilig å se på i alle fall, og de som tok med egen gummibåt til ungene, var smarte 🙂
Tidligere var det opp mot 60 fastboende her ute, nå er det ingen, bortsett fra et yrende dyreliv, rådyr, hjort, villsauer og havørn.

Æbelø er full av villsauer og rådyr.
Her er vår pitch i hjørnet 🙂 Bogense camping.
Rødspetten – der var den!!! Dette er utrolig flott og god mat. Og helt fersk. På butikken borti gaten koster den 19 kroner kilo…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s