Sommer Sylt

I dag er det sol og ganske varmt her. Vi er på Dünen camping i Westerland, kom over med ferja i morges.

I dag er det 25. september, og dette innlegget er planlagt for 18 oktober. Litt rart å skrive, men ikke legge offentlig. Men det er ikke verdt det, å få pepper for å ha reist. Vi gjør ikke noe ulovlig, og går ikke sosialt ut med noe fra denne turen, mens den foregår.

I dag kom kongen på sykehus… Det er så rart at når noe sånt skjer, blir vi ganske norske… men vi satser på at han nok bli 93 og vel så det. Det går nok bra.

Vi har hatt en nydelig dag, litt kald vind, men temperatur på 16 grader. I skyggen. Så jeg har sittet i solen og hatt det ganske ok, om enn litt bekymret for at det blir et munnbind-skille i ansiktet. Vi er ganske konsekvente. Munnbindet er på, unntatt når det absolutt ikke er noen i nærheten, eller vi sitter og spiser. I byen i dag, var det nok endel uten. Men smitten her er lav, og det er ikke mye folk ute, for all del. Men alle forholdsregler altså. Alle.

Vi kom på campingen like før 12, det gikk helt greit. Det ble en del å signere, ingen respirasjonsproblemer, ingen forkjølelse, ingen vond hals. De tar det seriøst nok 🙂

Det er en flott camping, helt nyoppusset toalettanlegg, flotte dusjer, og vi hører bølgene slå mot stranden. Ganske fullt, så bra vi bestilte på forhånd.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s