Hörnum og rundtomkring

Utrolig kult å flise rundt på motorsykkelen nedover veiene her. Det er jo flotte veier da, stort sett og det går fort nok. En deilig måte å komme oss fram på. Føles jo nesten som om vi får oss litt trim.

I dag er det 27. september, det er litt overskya nå, men det skal bli over 20 grader, og vi skal ut og se på solnedgangen i kveld med alle ritualene det fører med seg for oss. Innlegget er satt til å publiseres 19 oktober. Det blir rart å lese om hva vi har gjort når vi kommer hjem 🙂

I går var vi en tur nedover øya. På et sted nær Rantum, er det bare få meter bredt og du ser sjøen på begge sider. Innsiden er flatt og gjørmete, med masse fugleliv og våtmark. Utsiden er Vesterhavet, Nordsjøen, bølger med enorm fart. Det er mange surfere på campingplassen, dude-faktoren er ganske høy. Mest spesiell er kanskje den eldre mannen med fire surfebrett som kjører rundt i en VW-T2 campingbil. Det motsatte ytterligheten når det kommer til bil, er nok de med Unimogen. Tipper den nesten kunne kjørt over til fastlandet!

Det var Hörnum altså, Südkap, der båten går til Helgoland. Det er en ganske drøy tur, og det er mye vær og liten båt, så vi gidder ikke det. Kanskje en annen gang.

Men turen nedover var fin den! Vi var og handla og, på Feinkost Meyer i Wenningstedt, det var trangt og ganske dyrt, men de har nok øyas beste utvalg i mat med høy gourmet-faktor. I dag blir det sjøtunge til middag. Med persille og nøttesmør, og steikte poteter. Det bør bli bra.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s