Siste dag på Sylt, for denne gang

En ting er sikkert, vi kommer tilbake. Dette er fjerde gang på øya, og vi er ikke ferdige, selv om vi nå har vært på alle veier, og sett omtrent alle fuglene og sånn. Vi trives her.

Dette innlegget er skrevet 29 september. Det publiseres 22 oktober. I dag var dagen etter den første presidentdebatten i USA. Vi er ikke imponert…

I går var vi i Ellenbogen. Øya Sylt ser ut som en danserinne. Og i svingen der armen kommer inn mot hodet, er Ellenbogen, som jo ligner på albuen da.

Det var flott. Kjempelangt utover, og det er i havet. En landtunge som bare stikker ut, og er turområde, kite-område, surfe- og badeplass. Etterpå fikk Bjørn dosen av matjes-sild.

Før hjemturen tok vi innom Munckmarsch, som er det gamle ferjeleiet. Nå går jo all trafikk over toget, som går over Hindenburgdemningen. Eller som oss, alle bobiler, MÅ over ferja til Rømø, det går ikke lengre å bruke toget. Men det er en enkel ferjetur på en drøy halvtime.

I går kveld fikk vi bord på det kuleste hotellet i byen. Vi går jo ikke så mye ut, egentlig, det er en og annen uterestaurant for lunsj, men i går gikk vi altså ut på fin restaurant. Det var deilig. Skal vi bo på hotell på Sylt, blir det på Miramar.

I dag vaste vi i Westerland, litt sånn småshopping, og Bjørn kjøpte verdens nydeligste smykke til meg, en sjøstjerne i sølv med sand fra stranden. ❤ ❤

Etterpå ble det nok et besøk til Morsum klippe, ganske imponerende, og fint lys til foto. Vi tok også turen til sørsiden. Sauer og sjø, er en fin kombinasjon. Jysla kjekk tur med motorsykkelen.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s