Så; neste kyst!

En lang dag, egentlig, vi pakket jo det meste i går. Men så er det litt potl, tømme vann, finne nytt vann, tømme do, sortere søppel, betale strøm, sjekke ut. Så kjørte vi til List, og vaste litt der, før ferje, og turen på tvers av Sønderjylland.

Det er 1 oktober. Dette innlegget går live 23 oktober.

Vi var innom og kjøpte eksportbrus og eksportøl på Scandinavium, det er en grei plass å få med seg sånt uten store køer. Julepynten var på plass… så vi følte oss nok litt sånn utenfor. Men greit å få det med seg. Pant er dyrt i Tyskland, og det er litt klønete å finne ut av, så nå er vi uten det problemet.

Målet for dagen var Camping Glucksburg Holnis Ostsee. Vi er på et nes øst for Flensburg, og ser Danmark på begge sider. Selv om det ikke var noen avstand å snakke om i hele tatt i dag, var vi ikke framme før nesten fem.

Østersjøen altså.

Men her var det også fint altså. Mer kommer!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s