Endelig vår tur! Honfleur!

Har lest om venner og kjente som har landet i denne perlen av en by, og vært misunnelig … For dette har vi tenkt på i veldig mange år, i alle fall en av oss! Og så har det aldri passet, vi har kommet for seint eller for tidlig, hatt andre planer, kjørt forbi, og så vet vi jo at det er trangt om plassen. Campingen kan ikke bestilles, hvis du ikke skal være så lenge som ei uke. Og bobilplassen passer liksom bare for ei natt.

Så vi stilte opp ved innsjekk på Camping du Phare en halvtime før de åpna, og bestilte fem netter. Det blir ganske herlig. Senkende skuldre, ro, sol, østers, hummer, blåskjell og sider… og champagne. Selvfølgelig.

I dag var det marked. Det er jo alltid morsomt, og imponerende alt som havner her, klær, sko, oster og all slags grønt. Vi tok ut de store kameraene og koste oss noen timer. Det blir flere bilder herfra, så vi begynner litt i det små 😉

Vi måtte en rask tur tilbake til Almere, for mer biltrøbbel. Men har bestemt oss for å ikke tenke mer på det. Det var altså kabelen (som det ikke finnes noen av i hele Europa, som var i stykker, og ikke delen vi hentet i Paris. Men hadde vi ikke hentet delen i Paris, så hadde jo bilen bare blitt stående til vi skulle hjem, minst, antakeligvis. Nå lodda og fikset de, så alt ser ut til å være i orden. Jeg skal bestille en slik kabel og ha den med i beredskap.

Vi har altså kommet til Frankrike tre ganger, og kjørt gjennom Belgia fem. Det blir jo en sjette og. På hjemvei, men det er en stund til!

Nå skal vi bare nyte og slappe av!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s